Virsbūves remonts, visā Latvijā

Drukāt
Banner 1050x80

I.R. AUTO, SIA Shadow

Bukulti, Ādažu 26, Garkalnes pagasts, Ropažu nov. LV-1024
Krāsošana: Krāsošanas darbus mašīnai var veikt ne tikai pēc avārijām, negadījumiem vai citiem redzamiem defektiem, bet arī vienkārši - ja gribas atjaunot auto krāsu, lai tā spīd un nerūsē! Mums ir milzīga pieredze auto krāsošanas darbos. Autoserviss ir aprīkots ar krāsošanas kameru un visiem nepieciešamajiem materiāliem, lai darbs tiktu veikts ātri un kvalitatīvi. Mēs strādājam tikai ar pārbaudītiem krāsošanas materiāliem, lai nodrošinātu augstāko kvalitāti un klientiem - izdevīgas cenas. Veicam pilnu vai daļēju auto krāsošanu, kā arī atsevišķu virsbūves detaļu krāsošanu.

Avocar, SIA

Ropaži, "Kurši" -5, Ropažu pagasts, Ropažu nov.
Autoserviss Ropažos:

Uzņēmums "Avocar" piedāvā pretrūsas apstrādi, atsāļošanu, bituma noņemšana, virsbūves un lukturu pulēšana, vējstiklu un virsbūves nano apstrāde. Profesionāli auto kopšanas līdzekļi Krown. Krown - uztur, aizsargā, saglabā.

Avocar, SIA, Autoserviss

Ciemupe, Daugavpils 5, Ogresgala pagasts, Ogres nov., LV-5041
Autoserviss:

Uzņēmums "Avocar" piedāvā pretrūsas apstrādi, atsāļošanu, bituma noņemšana, virsbūves un lukturu pulēšana, vējstiklu un virsbūves nano apstrāde. Autokondicionieru uzpilde. Profesionāli auto kopšanas līdzekļi Krown. Krown - uztur, aizsargā, saglabā.

Stars MB, SIA, Autoserviss un autosignalizāciju serviss

Jūrkalnes 44, Rīga, LV-1029
Par uzņēmumu:

STARS MB ir 23 gadu pieredze autosignalizāciju uzstādīšanā! Laipni lūdzam jaunajā autoservisā! Šeit jūs gaida viesmīlīgs kolektīvs, gatavs palīdzēt jums gan ar apkopi, gan arī ar jebkura modeļa Mercedes Benz automašīnu remontu. Mūsu devīze “Mēs Jums palīdzēsim” nozīmē, ka mēs centīsimies palīdzēt atrisināt jebkuras problēmas, kas radušās ar jūsu iemīļoto dzelzs rumaku (zirgu), kā arī palīdzēsim padarīt jūsu automašīnu individuāli pielāgotu.

Top Trans SIA, Autoserviss Tukumā

Rūpniecības 1, Tukums, Tukuma nov., LV-3101
Pakalpojumi:: ✓ auto serviss ✓ auto apkope ✓ vieglo, kravas un komerctransporta riepas ✓ riepu montāža ✓ auto diski ✓ auto ķīmija ✓ auto aksesuāri ✓ auto mazgātuve ✓ auto salonu tīrīšana u.c. Par uzņēmumu: SIA "Top Trans" piedāvā veikt auto remontu, apkopi, riepu montāžu, kā arī riepu maiņu. Tāpat uzņēmums Tukumā nodrošina auto mazgāšanu un auto salonu tīrīšanu. "Top Trans" ir PREVAL aerosolu vienīgais oficiālais pārstāvis Baltijā. Auto remonts, serviss, apkope, riepas Tukumā, Tukums.

Werkstatt, SIA, Automazgātava - autoserviss - auto evakuācija - autokrāns

Emburga, "Vēzīši" , Cieceres pagasts, Saldus nov. LV-3851
Mūsu pakalpojumi:: ✓ Auto remonts, apkope ✓ Kravas auto serviss, apkope ✓ Vieglo automašīnu serviss, apkope ✓ Kravas, smago auto mazgāšana ✓ Auto evakuācija - palīdzība ceļā ✓ Auto krāna pakalpojumi, autokrāns ✓ Auto celtnis, auto celtņa pakalpojumi

Autoserviss 4U, SIA Auto Pluss

Spīķeru 19/23, Liepāja, LV-3401
Par uzņēmumu:

Autoserviss Liepājā, kurš nebaidās dot savam darbam 12 mēnešu garantiju!  Sertificēti un pieredzes bagāti speciālisti.  Palīdzam mūsu klientiem kopš 2011. gada.  Zvani un piesaki arī savu auto!

Auto KS, SIA, Autoserviss

Brandeļi, "Brandelītis" , Kocēnu pagasts, Valmieras nov. LV-4220
Apraksts:

Profesionāla pretkorozijas apstrāde ar zviedru iekārtām un materiāliem. Mašīnas apakšējās daļas plastmasas detaļu noņemšana, rūpīga mazgāšana, žāvēšana. Mašīnas aplīmēšana, apstrāde ar pretkorozijas ķīmiju, plastmasas detaļu salikšana. Darba apjoms no 2 līdz 3 dienām. Garantija.

24auto.lv, Auto ķīmiskā tīrīšana, pulēšana, stiklu tonēšana Liepājā

Krūmu 11/13, Liepāja LV-3405
Pakalpojumu klāsts:: ✓ Aizsargplēve PPF ✓ Salona ķīmiskā tīrīšana ✓ Auto pulēšana ✓ Auto tonēšana ✓ Stikla pakešu tonēšana ✓ Automašīnu mazgāšana ✓ Autoserviss; ✓ Auto mazgāšana ar rokām; ✓ Auto ķīmiskā tīrīšana; ✓ Lukturu pulēšana; ✓ Riepu montāža; ✓ Transportlīdzekļa virsbūves un salona detaļu aplīmēšana; ✓ Pēc pasūtījuma pārklājam logus birojos ar dizaineru plēvēm.

Kurland Auto, SIA, Autoserviss - veikals Talsos

Zvirgzdi, "Rietumi" , Laidzes pagasts, Talsu nov., LV-3201
Apraksts: Kurland auto ir autoserviss Talsos, kas piedāvā plašu klāstu ar auto remonta un apkopes pakalpojumiem. Mēs nodrošinam visus servisus - no virsbūves darbiem līdz dzinēja remontam. Mūsu speciālisti detalizēti konsultēs Jūs par visiem jautājumiem, kas attiecas uz Jūsu automobiļa remontu un apkopi, kā arī piemeklēs Jums vispieņemamāko cenu remonta darbiem un rezerves daļām un piemēros patīkamu draugu atlaidi. Mēs saskaņosim ar Jums ērtāko autocentra apmeklējuma laiku un personīgi sagaidīsim Jūs mūsu servisā. Piedāvājam arī autoevakuatora pakalpojumus Talsos un apkārtnē. Mēs informēsim Jūs un saskaņosim ar Jums visus jautājumus, kuri radīsies remonta vai apkopes procesa gaitā, kā arī paziņosim Jums par darbu izpildes noslēgšanu un saskaņosim ar Jums laiku, kad Jums būs ērti saņemt automobili.

SVA Autocentrs Saldū

Dzirnavu 8, Saldus, Saldus nov. LV-3801
Apraksts: SVA Autocentrs ir viens no vadošajiem Saldus uzņēmumiem auto rezerves daļu tirdzniecības un autoservisu pakalpojumu veikšanas ziņā. Apvienojot 20 gadu pieredzi ar uzņēmuma darbinieku profesionalitāti un vēlmi nemitīgi attīstīties.

JJ un KO, Autoserviss

Kalna 2b, Sigulda, Siguldas nov., LV-2150
Autoserviss, autoremonts, apkope, krāsošana, diagnostika, virsbūves remonts , elektrosistēmas diagnostika, Izpūtēju remonts . Autodzinēju, motoru remonts . Dīzeļdzinēju remonts , serviss. Auto metināšana.
ZL.LV iesaka

Iecavas serviss, autoserviss

Edvarta Virzas 1, Iecava, Bauskas nov. LV-3913
Apraksts:

"Iecavas serviss" veic plaša spektra auto remonta un apkopes pakalpojumus: dzinēju, ritošās daļas, bremžu remontu, savērsuma regulēšanu, riepu montāžu un balansēšanu, metināšanas darbus. Sagatavo automašīnas tehniskajai apskatei.

JVauto, SIA

Limbažu 1, Smiltene, Smiltenes nov. LV-4729
Mūsu galvenie pakalpojumi:: ✓ Auto virsbūves remonts un krāsošana ✓ Auto ģeometrijas atjaunošana ✓ Auto restaurācija ✓ Avarējušu transportlīdzekļu atjaunošana ✓ Virsbūves paneļu remonts/maiņa ✓ Lukturu pulēšana/krāsošana ✓ Antikorozijas apstrāde ✓ Metināšana

Autolap, SIA, Autoforum, veikals, autoserviss

Torņu 4a, Aizkraukle, Aizkraukles nov. LV-5101
Autostiklu maiņa, Kravas autostiklu maiņa, Auto remonts , apkope Aizkraukle. Autoserviss Aizkraukle., Auto virsbūves remonts . Savērsuma regulēšana. Riepu remonts . Riepu pārdošana. Riepas.

ReCar X, SIA, autoserviss Pļavnieki

Piedrujas 28, Rīga LV-1073
Autoserviss piedāvā šādus pakalpojumus:: ✓ Automašīnu remonts ✓ Automobiļu sagatavošana tehniskajai apskatei ✓ Riepu maiņa ✓ Eļļas maiņa ✓ Kondicionieru uzpilde ✓ Virsbūves remonts ✓ Dzinēja remonts ✓ Mikroautobusu remonts Pļavniekos ✓ BMW, WV, AUDI, TOYOTA, VOLVO tehniskā apkope Pļavnieki
ZL.LV iesaka

NL Truck Serviss, SIA, Kravas autoserviss

Uriekstes 1c, Rīga LV-1005
Apraksts:

Kravas automašīnu serviss piedāvā dažādus remonta pakalpojumus - iespējama ritošās daļas un bremžu sistēmas diagnostika uz Beissbarth stenda, riepu montāža un balansēšana, eļļas maiņa dzinējā un transmisijā, bremžu sistēmu apkope un remonts, kā arī citi auto remonta darbi. Lielākai efektivitātei un ērtībām mēs būsim priecīgi izstrādāt detalizētas, individuālas programmas Jūsu transporta apkopei.

EZ1 AUTOSERVISS

Dzirnavu 10, Ludza, Ludzas nov. LV-5701
Auto remonts Ludza, Ludzā. Auto remonts , apkope Ludzā. Riepu serviss Ludza. Riepu remonts Ludza., demontāža, balansēšana, jaunu riepu tirdzniecība Ludzā, lietotu riepu tirdzniecība Ludzā, auto krāsošana, virsbūves

Dzinča, SIA

Priekuļi, Dārza 11a, Priekuļu pagasts, Cēsu nov. LV-4126
Apraksts:

"Dzinča", Autoserviss Priekuļos piedāvā visu veidu auto apkopes un remontu. Citroenu, peugeot aizmugurējo tiltu remontu. Stiklu līmēšanu un ātrumkārbu remontu. 

Savirze, SIA

Avotu 10, Limbaži, Limbažu nov., LV-4001
Par uzņēmumu:

Uzņēmums SIA "Savirze"veic automašīnas savirzes regulēšanu, kā arī jūsu auto remontu un apkopi.